Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İş İlanları

Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi firmasındaki iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Çalışan Sayısı: 1-10
Kuruluş Yılı: 2000

Firma Hakkında:

MİSYONUMUZ
Firmamız bilişim sektörüne 1990 yılında PARK Bilgi İşlem Ltd. Şti. olarak girmiş olup, 2000 yılından itibaren TEKNOPARK PROJE YAZILIM VE DONANIM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ olarak bugüne kadar sektör içinde çalışmalarına devam etmektedir. Çalışanları ve yönetenleri olarak kendini sürekli geliştirmiş ve teknolojinin bizzat içinde yer almıştır. Bu gelişim ve takip sayesinde müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmuştur. Bundan sonra da müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarına devam edecektir.
Müşterilerin ve pazarın istekleri ve geri bildirimleri sürekli olarak kontrol edilerek, standartlara uygun olan istekler değerlendirilmekte ve kalite politikamız sürekli gözden geçirilmektedir. Teknopark Proje olarak; kaliteli ve ekonomik donanım, hizmet ve yazılım ürünlerini müşterilerimize sunmak, uygulama ve kontrollerimizle müşteri memnuniyetini arttırmak, şikâyetleri en aza indirgemek, satışlarımızı ve karlılığımızı arttırarak pazardaki yerimizi sağlamlaştırmak hedefimizdir. Teknopark Proje kalite sisteminin başarı ile uygulanması ve sürekli gelişiminin sağlanması için çalışanlarının da sistemin içinde olmasını ve onların eğitiminin sağlanmış olması ile mümkün olacağına inanır ve bunu taahhüt eder.
VİZYONUMUZ
Bilişim dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözüm sunmak, ürün ve hizmet kalitesini sürekli arttırmak, piyasa koşullarında rakiplerimizle rekabet edebilir, güçlü ve dinamik yönetim anlayışını sağlamak.


Eleman Aradığı Pozisyonlar:

Bilgisayar Mühendisi, Bilgisayar Teknikeri, Kurumsal Pazarlama Uzmanı, Kurumsal Satış Uzmanı, Network Uzmanı, Satış Temsilcisi, Satış Uzmanı, Sekreter, Yazılımcı, Bilgi İşlem Uzmanı, Bilgisayar Teknisyeni, Sistem Mühendisi

Eleman Aradığı Şehirler:

Ankara

Faaliyet Gösterdiği Sektörler:

Bilişim, Network / Sistem, Ticaret, Yazılım

Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İş İlanları


Tüm İlanlar >>

Benzer İş İlanları


Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi ile benzer pozisyonlarda eleman arayan firmaların iş ilanlarına başvurun, aradığınız işi bulun!



CVyolla.com'da 63728 üye firma eleman arıyor.


Firmalara CV Yolla  FİRMALARA CV YOLLA

İş ya da Staj mı Arıyorsunuz?


CVyolla.com iş ilanlarına iş başvurusu yapın

Detaylı ilan arama motoru yardımıyla size uygun iş ilanlarını çalışmak istediğiniz pozisyonlara, şehirlere ve ilçelere göre filtre edebilirsiniz. Seçtiğiniz iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Güncel iş ilanlarını CVyolla.com İş İlanları sayfasından her gün takip edebilirsiniz. İlanlara başvurmak için önceden hazırladığınız CV'nizi CVyolla.com'a yükleyerek hızlıca üye olabilirsiniz. Henüz CV'niz yoksa CVyolla.com CV Hazırlama Sihirbazı ile birkaç dakika içinde profesyonel bir CV hazırlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanlarına CV yollayabilirsiniz.

Çalışmak istediğiniz şehirdeki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak istediğiniz şehirde seçtiğiniz pozisyonda eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarına başvurarak kısa sürede aradığınız işi bulabilirsiniz:
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, tüm Türkiye iş ilanları

Farklı pozisyonlardaki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak tüm Türkiye'de firmaların aradığı farklı pozisyonlara göre yayınladığı iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz:
Fransızca Öğretmeni, Mekatronik Teknikeri, Lojistik Personeli, Seramik Üretim Elemanı, Memur, Tatlı Ustası, Nakliyat Elemanı, Web Programcısı, Kontrol Teknikeri, Eğitim Uzmanı, tüm iş ilanları

Meslek odalarına kayıtlı firmaların iş ilanlarına başvurun

Tüm Türkiye'de iş ilanlarına ve eleman arayan firmalara ulaşabileceğiniz Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri gibi kaynakları da CVyolla.com'da bulabilirsiniz. Aşağıdaki linklere tıklayarak farklı pozisyonlardaki güncel iş fırsatlarına ulaşabilirsiniz:
Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi OSB
Isparta Ticaret Borsası
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası
Havza Ticaret ve Sanayi Odası
Pancar Organize Sanayi Bölgesi (İPOSB)
Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi (YOSAB)
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi OSB
Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)
Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi OSB
Eskişehir Sanayi Odası (ESO)
Tüm Türkiye iş ilanları

Size uygun Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş ilanlarını nasıl bulabilirsiniz?

Güncel iş ilanlarını CVyolla.com Detaylı İlan Arama Motoru ile filtre edebilirsiniz. Her gün CVyolla.com kariyer sitesini ziyaret ederek iş ilanlarına göz atabilirsiniz. CVyolla.com üyesi eleman arayan firmalar her gün iş ilanlarını güncelleyebilir veya yeni iş ilanları yayınlayabilir. Size uygun bir ilan yayınlandığında hemen ilana başvurabilirsiniz. Başvurduğunuz tüm ilanları da Başvurularım sayfanızda takip edebilirsiniz.

Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş ilanlarına başvuru yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Öncelikle CVyolla.com iş ilanları sayfasını her gün takip ederek, yeni iş ilanlarını görebilirsiniz. İş ilanlarını tek tek inceleyebilirsiniz. İlan detaylarına, iş tanımına, işe alınacak personelde aranan özelliklere, maaş bilgilerine, yan haklara, vardiya durumuna vb. gibi ilan detaylarına dikkat ederek, size en uygun ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

CV Oluşturun, Teknopark Proje Yazılım Ve Donanım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İş İlanlarına Başvurun


10 dakika içinde profesyonel ve güçlü bir CV oluşturun.


Hemen CV Oluştur    Hemen CV Oluştur!



Ya da hazır CV'nizi yükleyerek firmalara iş başvurusu yapın!
Hazır CV'ni Yükle!


Sosyal medyada bizi takip edin!

En güncel iş ilanlarını, eğitimlerimizi, bizden haberleri ilk siz duyun!