SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. İş İlanları

SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. firmasındaki iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.

SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Çalışan Sayısı: 1-10
Kuruluş Yılı: 2003
Web Sitesi: Ziyaret Et
Adres: Karacaoğlan Mah. 6157/1 Sk. No:19H, Işıkkent, Bornova, İzmir

Firma Hakkında:

SERMATEK (Servis, Makina ve Teknoloji) Makina San ve Dış Tic. Ltd. Şti., kurulumundan beri, bütün Türkiye de geniş yelpazedeki endüstriyel uygulamalara benzersiz bir çeşitlilikte akıllı, hassas mühendislik teknolojileri ve çözümleri sunarak markalama ve lazer işleme teknolojileri alanında en çok tercih edilen ve en çok güvenilen imalatcısı ve hizmet sağlayıcısı olarak hızla ilerlemektedir. SERMATEK bünyesinde çalışan imalat, satış ve servis mühendislerinin toplam deneyimi geçmişlerindeki Türk Takım Tezgahları sektöründeki deneyimleri ile beraber 15 yılı aşkındır. Üretici firmalarımızın yegane atanmış Türkiye distribütörü ve aynı zamanda lazer, nokta vuruş, klişe ve karekod okuyucu ürünlerin ISO 9001:2008 ve CE Standartlarına uygun lider imalatcısı olarak, farklı yelpazede markalama ve lazer işlem sistemleri sunmakta ve farklı endüstrilerde faaliyet gösteren müşterilerimize komple anahtar teslimi projeler üretmekteyiz: sistem belirleme, kaynak üretimi, arayüzeylerin oluşturulması ve her bir bağımsız uygulamayı destekleyecek ekipmanların onaylanması. Takım tutma, fikstür ve takım seçimi süreçlerinden robot yükleme ve eğitime kadar, kurulumunu gerçekleştirdiğimiz makina ve sistemlerin, ilk günden müşterilerimizin parçalarını mümkün olan en yüksek verimlilikte işlemesini sağlamaktayız. İhtiyaca göre sofistike hassas metal işleme ve markalama tezgahlarının, üretici firmalarımızın benzersiz ve yüksek kaliteli teknolojisinin, deneyim ve bilgimizin vermiş olduğu avantajla SERMATEK in en karmaşık zorlukların üstesinden gelerek daha verimli lazer işleme süreçleri ve markalama çözümleri üretmesi mümkün olmaktadır.

Müşterilerimizin lazer işleme süreçleri ve markalama gereksinimleri ne olursa olsun, Uygulama Ekibimiz SERMATEK in imal ve temsil ettiği ürünlerle müşteri parçalarını benzersiz işleyecek ve markalayacak derecede en iyi mühendislik çözümünü sunduğunu garanti etmek amacıyla seçim süreci boyunca müşteri mühendisleri ile beraber yakın iş birliği içerisinde çalışır: fizibilite çalışmalarından sistem ve ekipman belirlemeye ve projelerin onaylanması safhalarına kadar. Anahtar teslimi lazer işleme sistemleri ve markalama uygulamaları için SERMATEK in deneyimli makina mühendisleri müşterilerimizin verimlilik oranları, koşulları, müşteri sahasındaki gerekli alan miktarı ve personellin deneyimini yansıtan detaylı mühendislik raporları hazırlar. Bahis konusu bu raporlar, teknik kriterlerine uygun olarak müşterilerimizin istemiş olduğu adetlerde parçaların optimum olarak hangi lazer işleme ve markalama yöntem ve sistemleri ile işleneceklerinin belirlenmesinde önemli rol oynar. Dahası, raporlar işleme sürecini desteklemek için gerekli yardımcı ekipmanların maliyeti, teknik özellikleri ve imalatcısı hakkında önemli belirleyicidir. Ve, SERMATEK in uzman teknik desteği belirlenen süreç teklif edildikten sonra devam eder. Servis Mühendislerimizle beraber Uygulama Ekibimiz sistemlerin müşteri sahasına teslimatı ve kurulumu esnasında hazır bulunarak bütün ekipman arayüzlerini birleştirir, programları kurar, örnek iş programlarını oluşturur, süreci müşterilerimize ispat eder ve programcı ile operatörleri eğitir.

Eleman Aradığı Pozisyonlar:

ARGE Uzmanı, Bakım Onarım Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknikeri, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Elektrik Teknikeri, Elektrik Teknisyeni, Makine Montaj Elemanı, Pano Montaj Elemanı

Eleman Aradığı Şehirler:

İzmir

Faaliyet Gösterdiği Sektörler:

Makine

SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. İş İlanları


Tüm İlanlar >>

Benzer İş İlanları


SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. ile benzer pozisyonlarda eleman arayan firmaların iş ilanlarına başvurun, aradığınız işi bulun!



CVyolla.com'da 63743 üye firma eleman arıyor.


Firmalara CV Yolla  FİRMALARA CV YOLLA

İş ya da Staj mı Arıyorsunuz?


CVyolla.com iş ilanlarına iş başvurusu yapın

Detaylı ilan arama motoru yardımıyla size uygun iş ilanlarını çalışmak istediğiniz pozisyonlara, şehirlere ve ilçelere göre filtre edebilirsiniz. Seçtiğiniz iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Güncel iş ilanlarını CVyolla.com İş İlanları sayfasından her gün takip edebilirsiniz. İlanlara başvurmak için önceden hazırladığınız CV'nizi CVyolla.com'a yükleyerek hızlıca üye olabilirsiniz. Henüz CV'niz yoksa CVyolla.com CV Hazırlama Sihirbazı ile birkaç dakika içinde profesyonel bir CV hazırlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanlarına CV yollayabilirsiniz.

Çalışmak istediğiniz şehirdeki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak istediğiniz şehirde seçtiğiniz pozisyonda eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarına başvurarak kısa sürede aradığınız işi bulabilirsiniz:
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, tüm Türkiye iş ilanları

Farklı pozisyonlardaki iş ilanlarına başvurun

Aşağıdaki linklere tıklayarak tüm Türkiye'de firmaların aradığı farklı pozisyonlara göre yayınladığı iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirsiniz:
Bilgisayar Teknikeri, Gıda Teknikeri, Network Teknisyeni, Maden Teknikeri, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Grafik Animasyon 3D, Gıda Mühendisi, Seyahat Danışmanı, Resim Öğretmeni, Pilot, tüm iş ilanları

Meslek odalarına kayıtlı firmaların iş ilanlarına başvurun

Tüm Türkiye'de iş ilanlarına ve eleman arayan firmalara ulaşabileceğiniz Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri gibi kaynakları da CVyolla.com'da bulabilirsiniz. Aşağıdaki linklere tıklayarak farklı pozisyonlardaki güncel iş fırsatlarına ulaşabilirsiniz:
Zile Ticaret ve Sanayi Odası
Bergama Ticaret Odası (BERTO)
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası
İzmir Ticaret Odası (İZTO)
Denizli Organize Sanayi Bölgesi OSB
Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi OSB
Konya Ticaret Odası (KTO)
Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS)
Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası
Tüm Türkiye iş ilanları

Size uygun SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. iş ilanlarını nasıl bulabilirsiniz?

Güncel iş ilanlarını CVyolla.com Detaylı İlan Arama Motoru ile filtre edebilirsiniz. Her gün CVyolla.com kariyer sitesini ziyaret ederek iş ilanlarına göz atabilirsiniz. CVyolla.com üyesi eleman arayan firmalar her gün iş ilanlarını güncelleyebilir veya yeni iş ilanları yayınlayabilir. Size uygun bir ilan yayınlandığında hemen ilana başvurabilirsiniz. Başvurduğunuz tüm ilanları da Başvurularım sayfanızda takip edebilirsiniz.

SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. iş ilanlarına başvuru yaparken nelere dikkat etmelisiniz?

Öncelikle CVyolla.com iş ilanları sayfasını her gün takip ederek, yeni iş ilanlarını görebilirsiniz. İş ilanlarını tek tek inceleyebilirsiniz. İlan detaylarına, iş tanımına, işe alınacak personelde aranan özelliklere, maaş bilgilerine, yan haklara, vardiya durumuna vb. gibi ilan detaylarına dikkat ederek, size en uygun ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

CV Oluşturun, SERMATEK MAKİNA SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. İş İlanlarına Başvurun


10 dakika içinde profesyonel ve güçlü bir CV oluşturun.


Hemen CV Oluştur    Hemen CV Oluştur!



Ya da hazır CV'nizi yükleyerek firmalara iş başvurusu yapın!
Hazır CV'ni Yükle!


Sosyal medyada bizi takip edin!

En güncel iş ilanlarını, eğitimlerimizi, bizden haberleri ilk siz duyun!