Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. İnsan Kaynakları Yönetimi, Teknoloji ve İş Geliştirme, Stratejik Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri alanlarında 20 yılı aşkın deneyim sahibi. İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Geliştirme konularında nedimileri.com sayfasında da güncel paylaşımlarda bulunmaktadır.
Dünya Ekonomik Forumu ve Boston Consulting Grup'un hazırladığı "Eğitim İçin Yeni Vizyon" (2015) Raporuna bakıldığında; öncelikle bu becerilerin üç başlık altında toplandığı görülüyor.
Öğrenme nedir? Hangi metot ve yöntemlerle gerçekleşir dediğimizde, öncelikle öğrenmenin biz insanlar için temel ve vazgeçilemez bir ihtiyaç alanı olduğu konusunda sanırım hepimiz hemfikiriz.
Bisiklet her dönem ilgi görüp kullanılan sağlıklı yaşam ve çevre dostu bir araç. Bununla beraber bisiklet işe gitmek ve iş çıkışı eve dönmek için ülkemizin birçok yerleşim yerlerinde halen yaygın olarak kullanılan bir ulaşım gereci.
Gerek işe alımda gerekse yükseltme için yapılacak mülakatlarda olsun, bu soru neredeyse en yaygın karşılaşılan soru olup, mülakat görüşmelerinin değişmeyen ilk giriş aşamasıdır.
Günümüzün iş ve yaşam alanı güncesi durumunda olan yetkinlik-yeteneklilik ve dolayısıyla yetenek yönetimi konusunda hemen hemen her gün yeni araştırmalar ve çalışmalara ilişkin paylaşımlara rastlamak mümkün.
Mülakat sırasında asla yapılmayacakların ilk sırasında ise; adayın güven veren (sosyal imajı),imajının tam tersine bu işi istemek konusundaki kararsızlığıdır.
Blog yazan İnsanın oldukça iyi etkililikte Network kapasitesi oluşur ve devam ölçüsünde de gelişir ki; bu da yazı yazan ve paylaşımda bulunan kişiye hiç küçümsenmeyecek ölçüde avantaj sağlayan bir durumdur.